Mijn droge stro haar is voorbij met dit haarproducten van Kerastase Nutritive

Het is verleden tijd met mijn pluizige haar. Ja, u zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor u opklaren. Mijn dikke haarbos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verval of sporen van kaalheid in kan achterhalen, had 1 hele verschrikkelijke karaktertrek. Het is langdurig droog. Ik maakte me er nooit zo’n punt van. Het was in de morgen vaak wel borstelen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogezegd.

droog haar door kleuren

Een kameraadje van mij die eensklaps met haar hand door mijn haar begon te kroelen, maakt er een opmerking over. Zij had er ook altijd last van gehad, droog en weerbarstig haar. Maar ze onthulde dat ze Kerastase haarverzorgingsproducten is gaan aanwenden. Met shampo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve invloed van deze Kerastase haarproducten ging zien.
 

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten


Geen droog, weerbarstig haar meer, maar zalig zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan shoppen en ben aan de slag gegaan. Om je haar vitaal te houden leek het mij toch wel een goed idee droog haar olie om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las ook nog een opheldering over wat Kerastase Nutritive doet. Ze zeggen dat het een gamma is van voedende middelen voor droog haar. Met als doel om het haar weer flexibel te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de aanleiding van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk peil van uitdroging aan te pakken.

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriendin weer langs kwam en haar vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met haar warme diepe stem die zo zalig klinkt in mij als ik haar hoor spreken: Kerastase haarmasker, schatje?.........Ja Kerastase…., what else?, was mijn antwoord.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn droge stro haar is voorbij met dit haarproducten van Kerastase Nutritive”

Leave a Reply

Gravatar